MEGVALÓSÍTOM ÁLMAI KERTJÉT!

MINDEN AMI KERT!

KERTÉPÍTÉS


A kertépítés egy rendkívül összetett folyamat, amit a kívánt eredmény elérése érdekében mindenképpen javaslom szakemberre bízni.

 

A kert terv elfogadását követően és a beépítendő terület átadása átvétele után a legfontosabb folyamat a terület megfelelő előkészítése. Az első feladat a terület gyommentesítése fizikai vagy súlyosabb fertőzöttség esetén vegyszeres gyomirtás módszerével.

 

Utóbbi esetben számolni kell 2-3 hét várakozási időre a megfelelő eredmény elérése érdekében.

Ezután következhet szükség esetén a terület durva tereprendezése, különböző terepszintek kialakítása.

 

Ezt követi a finom tereprendezés.

 

Ezek után kialakítjuk a különböző ágyásokat, a hozzájuk leginkább illő és a kívánt funkciót betöltő szegélyekkel együtt.

Létrehozzuk a különböző funkciókkal ellátott tereket. Kialakításra kerülnek a térburkolatok. A térkő burkolatok létesítése menüpont alatt bővebb tájékoztatást talál erről a lehetőségről. Telepítjük a kért eszközöket gyerekjátékok, kerti létesítmények, (pergola, szaletli).

 

Az ágyásokba beültetésre kerülnek az ültetési tervben elfogadott méretű és fajtájú növények, melyeket kizárólag megbízható forrásból szerzünk be. Így nyugodt szívvel vállalunk minden növényre eredési garanciát.

Következhet a megtervezett öntözőrendszer telepítése, beüzemelése.  Erről bővebben az automata öntözőrendszer tervezése, kivitelezése menüpont alatt olvashat.

 

Végül kialakítjuk a gyepfelületet az ajánlatban elfogadott módon, fűmagvetéssel, gyepszőnyegterítéssel. A gyepfelület kialakítása kapcsán említést kell tenni a kerttulajdonosok rémálmáról, a vakondról, ami alap estben egy hasznos és védett állat, de sajnos sok bosszúságot okoz a kerttulajdonosok számára. Az élelem keresés alkalmával nagy területet képes bejárni és nyomában pusztítást hagy maga után. Ezt megelőzendő javaslom a gyepfelület alá vakond háló telepítését, ami megóv bennünket a későbbi bosszúságoktól. A gyep létesítésére függetlenül a létesítés módjától eredési garanciát vállalunk.

 

Eredési garancia csak automata öntözőrendszer telepítésével együtt érvényes!

 

Kertészeti partnereink:


Kapcsolat

Cím:

Naggyőr Zsolt
2767 Tápiógyörgye

GPS:

47.3257797, 19.8907903,12 

Tel.: +36(30) 363 2650

E-mail:

Kattintson ide!

Közvetlen üzenetküldés

Adószám:

68339715-2-33